Bleu de Paname Double Counter Jacket,

Bleu de Paname Double Counter Jacket

Bleu de Paname, ik heb normaal niet zoveel met Fransen en hippe kledinglabels, maar dat Bleu de Paname heeft al sinds dag 1 mijn hart gestolen. Die lui maken toch een paar toffe items. Basic als een malle, met een tikkie blue collar workwear inspiratie erin verwerkt. En ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Fransozen eigenlijk nooit werken, dus dat ze blue collar workwear weten te maken is dan wel weer uniek, nietwaar.

De Double Counter Jacket lijkt erg op de Deck Jacket van eerdere jaren, maar dan met een wollen sjaalkraag, wollen voering, extra zak en de overigen zakken kennen een flap met knopen, in tegenstelling tot de steekzakken van de Deck Jacket. Blijven de houten knopen eigenlijk over, wellicht het enige dat die twee jassen echt gemeen hebben. Na ja, fuck it, de jas is vet en hij lijkt op een andere jas van hetzelfde vette merk. Je zal zelf eens moeten proberen te schrijven, fucking complex om uniek te blijven komen met iedere post. Deze jas scoor je trouwens bij END en kost niet eens de hoofdprijs.

 

Bleu de Paname Double Counter Jacket