Denham x Indigo People,

Denham Indigo People

Deze week sprak Leander, ook wel bekend op Twitter en Instagram als Alteitfet me aan met de vraag of ik die collab van Indigo People en Denham al had gespot. Het simpele antwoord was nee. Dus ik ging het checken en vond een bescheiden post op Hypebeast. Twee toffe sjaals die duidelijk de overlap tussen de beide labels goed blootleggen. Grof geweven met de hand van garen welke, wederom, met de hand gekleurd zijn. Unieke sjaals.

Dus ik reply weer vriendelijk: “Thanks voor die tip man!”. En wat blijkt, de beste man was niet gek lang geleden in de kleine fabriek waar deze toffe sjaals geproduceerd zijn. Blijkt die ook nog fucking goede foto’s geschoten te hebben daar. En hebben we hier op OurBubble de eer om deze foto’s te tonen. Rete exclusief en über tof om te zien. Ja die sjaals zijn vet, maar de foto’s van hoe deze sjaals gemaakt worden zijn nog vetter. Dikke thanks naar Alteitfet! Mocht je de sjaals op de kop willen tikken? Check dan gewoon de site van Denham.

 

Tags from the story