Gant Rugger Herringbone Flannel Trousers,

Gant Rugger Herringbone

Iedere zichzelf respecterende kerel moet minimaal een goeie grijze broek in de kast hebben hangen. De grijze broek is een van de meest veelzijdige broeken ever. Prima te rocken met een blauwe sportsjacket en wit shirt voor die iets formelere momenten. Maar ook goed met een knitted crewneck en witte sneakers voor die dressing down avonturen.

Wanneer je echt een topper van een grijze flannel in de kast hebt, kom je zelfs nog weg met een dinnerjacket op deze broek. Goeie zwarte loafers eronder en bam, helemaal het heertje. Hier zo maar met 1 broek 3 voorstellen voor outfits. En ja een goeie grijze broek is niet goedkoop, maar je spaart wel effe uit door voor al die outfits maar één broek aan te hoeven schaffen. Persoonlijk vind ik deze Gant Rugger Herringbone wel erg de moeite waard om in de kast te hebben hangen. Ik spotte deze bij Stuarts London overigens.

Gant Rugger Herringbone