Gant Rugger Oxford Shirt,

Gant Rugger

De beste fit van Oxford Button Down Shirts voor mij zijn wel te vinden in de collecties van Gant Rugger. Nee, niet in die normale Gant lijn, je moet voor goede fits echt de Rugger lijn pakken van dit heerlijke label. Voor iemand van 184cm met een gewicht van 84kg is maatje L van Gant Rugger precies goed. Niet te strak en zeker niet te wijd. Prima in je chino te tukken, maar ook losjes over je rauwe denim laten vallen gaat prima met die shirts van Gant Rugger.

En nee dat zeg ik niet omdat die lui van Gant in Nederland zo vriendelijk zijn en me weleens gespekt hebben met een goed Rugger shirt. (Hoewel, jullie hebben mijn adres toch? Ik heb weer wat verse shirts nodig.) Maar ik zeg dit omdat dit, zeker voor de prijs, de betere shirts zijn die je kan kopen. En mocht je nog op zoek zijn naar een toffe variant van de blauwe OCBD, check deze, all over print alles. Overigens gelijk een van de meer betaalbare shirts bij Mr Porter.

Gant Rugger