Grenson Archie Triple Welted,

Grenson Archie Triple Welted

De Grenson Archie behoeft geen verdere introductie meer hier op OurBubble. De Triple Welted serie van Grenson lijkt me ook wel redelijk bekend ondertussen. De combinatie van die twee is zelfs niet meer nieuw. Wel nieuw is deze high polished uitvoering van die combinatie van een Archie met een Triple Welted zool.

En verdomme dat pakt wel weer ernstig lekker uit. Natuurlijk valt deze schoen meteen in de duurste klasse schoenen van Grenson, maar dan heb je ook wel wat hoor. In tegenstelling tot de G-Two serie van Grenson, lees alle Grensons tot ongeveer 400 euro, wordt deze Triple Welted Archie niet in India maar in de UK gemaakt. Men zegt dat de kwaliteit van de medewerkers in de fabriek een stukkie hoger ligt in de UK, I dunno, ik heb zelf vier paar uit de G-Two collectie en ja die doen het alle vier nog steeds helemaal prima. Dus hogere kwaliteit dan de G-Two, ja dan heb je perfectie in handen, dat kan niet anders.

De Arhie Triple Welted in deze high polished uit voering is vet. Het lijkt haast alsof ze een schilder hebben ingehuurd om die levendige patina op de neus en de veterlijst te krijgen. Scheelt weer een jaar dragen voor een mooie patina. Anyways, ik spotte deze uitvoering bij Mr Porter.

Grenson Archie Triple Welted

 

Tags from the story