J. Crew Fair Isle Sweater,

J Crew Fair Isle

Dit weekend gaat het sneeuwn in Nederland, althans zo gaan de laatste geruchten. En dus is het hoog tijd voor een nieuwe wollen trui. Daar het over 5 vrijdagen kerst is, waarom niet meteen een trui in kerstsfeer? Niets, maar dan ook echt niets straalt meer kerst uit dan een goeie Fair Isle. Nou ja vooruit, een gebreide trui door grootmoeder met een kerstboom erop is wellicht meer kerst, maar really, ga je daar nog mee over straat? Precies.

Dus een goeie Fair Isle, zoals bijvoorbeeld deze van J. Crew. Prima te matchen met een rode button down eronder om helemaal in die kerstsfeer te komen. Overigens mocht je niets aan kerst doen en zodoende ook geen trui zoeken om in die kerstsfeer te komen? Dan kan je alsnog je lol op met deze sweater, alleen rock hem dan over een denim shirt of een witte button down. Linksom of rechtsom, jij wilt deze trui! En dat kan, hij ligt gewoon op voorraad bij Mr Porter.

 

J Crew Fair Isle

 

Tags from the story