Levi’s Sherpa Trucker Jacket,

Levi's Sherpa Trucker

De Trucker Jacket van Levi’s is by far een van de meest gezienen denim jackets ever. Maar in de herfst is het standaard model toch snel te fris, om over de winter maar te zwijgen. En gezien die regenjas van je deze ochtend nu ook niet bepaald dik gevoerd is, kan het geen kwaad om nog een tussenlaag erbij te pakken.

Dus in de herfst met regen pak je de normale Trucker Jacket van Levi’s onder je Stutterheim, in de winter pak je deze Sherpa Trucker Jacket voor onder je Stutterheim. Bijna hetzelfde als het origineel, maar dan met een faux shearling achtige voering. Helemaal prima. Oh ja, en regent het niet in de herfst dan rock je weer deze Sherpa Trucker zonder regenjas.

Dus resumerend, naast je Stutterheim jas heb je twee Trucker Jackets nodig in je garderobe, de normale Trucker en deze Sherpa Trucker. Welke ik dan weer in de aanbieding gevonden heb bij Zalando. Wat een geluk.

Levi's Sherpa Trucker

Tags from the story
0 replies on “Levi’s Sherpa Trucker Jacket,”