Levi’s Trucker Blue Wool,

Levi's Trucker Wool

Jezus, sorry. Sorry wanneer ik je vorige week nog die Sherpa Trucker heb aangesmeerd. Maar eerlijk, ik wist op dat moment nog niet dat deze wollen versie van de Trucker ook verkrijgbaar was. En godverdomme, deze is me toch een partij vet!

Ik hou gewoon van een buffalo check, normaal zijn de overshirts van bijvoorbeeld Woolrich met die Buffalo Check al best vet te noemen. Maar een Trucker in deze stof, jezus, geniaal. Ik weet niet of er ook nog een rode variant van is, daar de rode buffalo check mij nog meer kan bekoren dan de blauwe, maar deze blauwe van Levi’s vind ik al helemaal prima. Stel nu dat ik volgende week ook nog een rode vind, dan bij voorbaat sorry. Deze blauwe moet je sowieso toch in de kast hebben hangen. Ik vond hem overigens bij Stuarts London, waar ik steeds vaker heel vet spul zie overigens.

 

Levi's Trucker Wool

 

Tags from the story
,