Nike Air Max 2016,

NikeAirMax

Ik heb effe een déjà vu, en hoop dat de rest van deze déjà vu net zo verloopt als hetgeen die me aan herinnert. Kijk een tijd terug, ik bijna een jaar geleden, schreef ik over de Air Max 2015. Vet schoentje en alles. Die vond ik toen ineens in het zwart op voorraad bij FreshCotton. Voor ik het doorhad lagen die toen bij mij op de deurmat thuis. Deze Nike Air Max 2016 ligt ook op voorraad bij FreshCotton, dunno maar ik zie een overeenkomst. Maatje US10.. just saying.

Deze Air Max 2016 kent bijna dezelfde kleurstelling en vind ik minstens net zo vet. De Swoosh op de neus, gejat van al die voetbalschoenen van het label, is dope. De zool is vet, zeker met die dikke AIRMAX print erop. En ook hier is eigenlijk die hele shape wel on point. Ja deze schoen is voor al die high tech liefhebbers. En hoezeer ik verwacht dat deze nu weer gehaat gaat worden, over 20 jaar denkt iedereen weer terug aan dit juweeltje.

Nike Air Max 2016

Tags from the story
, ,