Nike Air Max Premium Bronze Pack,

Nike Air Max  Header

Nu was ik deze week effe iets te afwezig hier online, daardoor had ik niet verwacht nog een item over deze pack te schrijven. Maar gek genoeg zijn de Max 87 en Max 95 van deze pack nog niet overal uitverkocht. Kan aan mij liggen, maar hoe kan het zijn dat deze beide nog gewoon op voorraad liggen bij de verschillende shops?

De Max 87 vond ik in alle maten nog voorradig bij Stuarts London en is wat mij betreft niet de winnaar van deze pack. De absolute must have is de Max 95 uit deze pack. Vandaar ook dat enkel van deze de foto’s hier in deze post staan. Mocht je niet weten hoe de Max 87 uit deze pack eruit ziet, kan je gewoon bij Stuarts London langsgaan. Mocht je een maat hebben in de range van US 9 tot en met US 11, en de Max 95 hoog op je lijstje staan, dan moet je nu richting FreshCotton!

Nike Air Max 95

 

 

Tags from the story