Nike Blazer Premium,

Nike Blazer Premium

De Nike Blazer is gelukkig een van de meest onderschatte schoentjes van Nike. Iedere Max 87 of Hua verkoopt binnen no time uit. Lelijke monsters als Sockdarts idem dito, maar premium releases van een Blazer, tsja daarvan moet je niet gek opkijken wanneer je ze nog in de sale rekken tegenkomt.

Naar mijn bescheiden mening is het overigens volledig onterecht. Neem deze serie van de Nike Blazer Premium bijvoorbeeld. In het zwart, wit en deze knalrode uitvoering verkrijgbaar en alle drie zijn ze bikkel hard. Maar ja, de schoen is geen hype. Vroeger dropte Supreme nog weleens een Blazer, binnen no time all gone, en die leken nog op deze serie ook. Maar er staat Premium en geen Supreme in de header. Natuurlijk, de eerste week in Blazers is afzien. De schoenen zijn stug en smal, maar wanneer je ze eenmaal hebt ingelopen zijn het sloffen. Voor de mensen die weten, die weten en kunnen richting END gaan.

Nike Blazer Premium

 

Tags from the story