Nike Destroyer Jacket,

Nike Destroyer Jacket

Ja joh, alsof ik nog niet genoeg had geschreven over die Destroyer Jacket van Nike de afgelopen tijd. Godverdomme, droppen ze ineens nog een prachtkleur van die oh zo vette jas. Mocht je nog niet tot het aankopen van een Destroyer Jacket gekomen zijn, dan zal wellicht deze wijnrode uitvoering je wel van gedachte kunnen veranderen.

Ook in deze kleurcombo komt de body van een high tech wol en plyester blend. Winddicht en dat soort dingen. Uiteraard zijn de mouwen weer van leder en kent ook deze Nike Destroyer Jacket minimale branding. Wat een ongelooflijk toffe jas! Prima op een denim, met spierwitte sneakers eronder. Dit maal vond ik de Nike Destroyer Jacket overigens bij END.

Nike Destroyer Jacket

 

 

Tags from the story
,
0 replies on “Nike Destroyer Jacket,”