Nike Free Flyknit Mercurial,

Nike Free Flyknit Mercurial

Tegen de tijd dat je dit leest is de schoen alweer een week oud en wellicht ook bij END alweer uitverkocht. Ik probeer zo efficiënt mogelijk te werken en dat houdt in dat ik niet altijd ieder moment van de dag kan schrijven over de laatste drops. En of ik deze nu 3 of 7 dagen later post moet niet uitmaken. De schoen is belachelijk vet! Nee maar echt, ik vind dit dus een van de betere releases van het afgelopen jaar. Op het moment van schrijven is de schoen al een aantal dagen uit en nog niet eens uitverkocht bij END.

Dit is anders bij het gros van de shops overigens. En ik snap wel dat deze schoen binnen no time overal op raakt. De colorway is hard en de schoen zelf is allerjezus mooi. De zool, het bovenwerk, serieus alles klopt aan deze Nike Free Flyknit Mercurial. Dikke plus één voor die speckle zool overigens. En nu maar hopen dat na het lezen van deze enorme aanbeveling de schoen nog op voorraad ligt bij END. Anders wat dit lezen echt effe dik zonde van je tijd.

Nike Free Flyknit Mercurial