Our Legacy Flannel Shirt,

Our Legacy Flannel Shirt

Hier dan, mocht je helemaal gaan voor die monochroom look, dan heb ik bij die jas van vanmorgen nog effe een prima flannel voor je gevonden. Dit flannel shirt komt van het altijd fijne Our Legacy. Bij dit label hebben ze weer een tussentijdse Spalsh drop. Dit maal staat die drop in het teken van jaren vijftig Alpinisten gear.

Nu had een Buffalo Checked Flannel bijĀ alle mogelijke activiteiten van die tijd gebruikt kunnen worden, dus om dit shirt enkel aan de alpinisten toe te kennen snap ik niet. Dat het een tof shirt is, dat snap ik wel. Zwart, wit en grijs geblokt met een goeie button down kraag. Afgezien van de prijs zie ik geen reden om deze niet op de kop te tikken bij END.

Our Legacy Flannel Shirt

 

Tags from the story
0 replies on “Our Legacy Flannel Shirt,”