Scotch & Soda Ralston,

Scotch & Soda Ralston

Denims, je kan er geen genoeg van hebben. Nu zijn haast al je blauwe denims vast wel afgedragen rauwe versies of misschien heb je weleens een volledig getrashde denim gekocht, kan ook natuurlijk. Het ding is, een blauwe denim is makkelijk eigen te maken. Die blauwe kleur van een rauwe denim slijt als een malle en is niet moeilijk om uniek te maken.

Wanneer je het over andere kleuren hebt is dit veel en veel moeilijker. Ik rock nu al ruim een jaar een zwarte Denham, maar daar zie je nog amper iets van slijtage in. Enerzijds heel goed natuurlijk, anderzijds zou een mooie getrashde denim in een andere kleur dan blauw ook prima in de kast kunnen.

Gelukkig is daar Scotch & Soda die hun Ralston in meerdere kleuren beschikbaar heeft gemaakt. Niet volledig getrashed,maar wel prima ingedragen. Neem deze grijze versie bijvoorbeeld welke ik vond bij de Bijenkorf. Prima broekie voor welke je vast nog wel ruimte hebt op de denim plank in je kast.

Scotch & Soda Ralston

 

Tags from the story