Stutterheim Stockholm,

Stutterheim Stockholm

Een hele tijd terug heb ik al geschreven over dit sublieme label, Stutterheim. En ja dat was van ver voor dat Kanye het label aan de schouders hangen en dus ook van voor dat Stutterheim een jas dropte die matchde bij die Red Octobers.

Maar ja, de regen valt met bakken uit de lucht. En tijdens die wandeling van 60 seconden van de auto naar kantoor en van de auto naar huis wil ik gewoon niet doorweekt raken. En dus ging ik weer op zoek naar een toffe regenjas. Na al die jaren dat ik schrijf over Stutterheim is er dus nog niets voorbij gekomen dat vetter noch beter is dan Stutterheim. Dus bij deze, weer een item over de jassen, die overigens weer iets goedkoper zijn geworden dan de laatste keren dat ik er over schreef. Zal wel komen doordat ze tegenwoordig in wat meer shops dan voorheen liggen. Sterker nog, je kan tegenwoordig dus de Bijenkorf inlopen voor een toffe Stutterheim.

Stutterheim Stockholm