Alden Laurel Plain Toe Boot,

Alden Laurel Plain Toe Boot

Een zwarte Plain Toe Derby Boot, niemand heeft deze Alden Laurel Plain Toe Boot echt nodig, maar fucking hell wat is die tof. Kijk we zijn het er allemaal wel over eens dat iedere kerel gewoon een een paar zwarte Plain Toe Derby schoenen in de kast moet hebben staan, gewoon voor die wat formelere gelegenheden. Zeg maar naast een Penny Loafer, een Monk Strap en een Brogue.

Ook kan je, als je de rest al hebt, een toffe bruin suède boot in de kast hebben staan. Gooi er nog een paar bootschoenen en een goed stel sneakers bij en je schoenencollectie is eigenlijk wel compleet. Deze Plain Toe Boot van Alden is dus niet voor de man die een standaard schoenengarderobe wil hebben. Deze boot is voor mensen die het eigenlijk allemaal geen moer kan schelen en gewoon een verdomd goed paartje boots wilt hebben. En geloof me, dat is dit paartje.

Fuck Esquire

Fuck die regels voor je schoenenkast. Deze schoen is voor de fijnproevers. Niets geen standaard invulling van Esquire-esque kaliber. Deze schoen is het summum van de meest onnodige schoen in je kast, maar fuck wat is die mooi. Dit is de Alden Laurel Plain Toe Boot uitgevoerd in een schitterende diep zwarte Cordovan. De hele schoen is volgens de Triple Black trend, de zwarte zool is, uiteraard Goodyear Welted, met een zwarte draad vastgestikt aan het zwarte leder. De veter-oogjes, zwart. De veter, zwart. Het geld waar je de schoen mee koopt, zwart. Oh ja, deze Alden Laurel Plain Toe Boot is exclusief voor Need Supply.

Alden Laurel Plain Toe Boot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.