Alden Thompson Plain Toe Blucher,

Alden Thompson Plain Toe Blucher

Sorry, vandaag wordt een duur dagje voor je. Alden heeft weer een belachelijk lekker schoentje uitgebracht. Een dood eenvoudige Blucher, maar dan van Cordovan in kleurnummer 8. En dat is zeg maar voor Alden wat Infra Red voor een Max 90 is, OG als een malle.

Ooit komt er een moment in je leven dat je denkt, tering ik heb een paartje Aldens nodig. En als dat moment toevallig vandaag is, dan gaat je creditcard pijn lijden. Dit is by far een van de mooiere Aldens die je kan kopen. Ja natuurlijk hoort een Indy ook in je kast thuis. Maar deze Alden Plain Toe Blucher in cordovan is redelijk het summum.

Gewoon rocken onder die volledig getrashde denim van je. Sokloos, pijpen omhoog en doen alsof het lente is. En stel dat de winter toch nog komt, no worries, deze schoenen gaan ook prima onder een grijze flannel. Uiteraard vind je deze Alden op voorraad bij Need Supply.

Alden Thompson Plain Toe Blucher

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.