AMI Suède Bomber Jacket,

AMI Suède Bomber

Nu zit je niet op nog een bomber te wachten. En ik begrijp dat je al helemaal niet op een bomber van een dikke 900 euro zit te wachten. Maar de tering deze is wel fijn, de AMI Suède Bomber in een super mooie zand kleur.

Thank god dat we geen witte kerst hebben, het morgen waarschijnlijk gewoon richting de twintig graden gaat en je prima met een simpel dunne bomber over straat kan zonder kou te lijden. Waarschijnlijk kan je deze de hele winter gewoon nog door dragen. Sneeuw en kou krijgen we nooit meer. Deze jas is perfect bij ieder willekeurige denim, goed hemd eronder, puike sneakers en je outfit is spot on. Alleen die prijs dan, kolere, die had wel ietsjes lager gemogen. Wie weet komt er nog een goede sale bij Mr Porter, ander kan je daar tot die sale de hoofdprijs lappen voor deze ja.

AMI Suède Bomber

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.