APC Lewis Overcoat,

APC Lewis Overcoat

Van de week las ik bij de mannen van man-man een item over de overcoat. Een uiterst prima stuk over hoe je de oldskool overjas zou moeten rocken. Helemaal niets mis mee, en ik werd getriggerd om eens te kijken wat voor mooie overcoats er zoal te krijgen zijn. En holy shit, er is een bak spul te vinden ongekend.

Maar om ze nu allemaal te posten, no way. Dus ik pak gewoon effe een van mijn favorietjes eruit. Wat te denken van deze Lewis Coat van A.P.C. Je moet de muts van de knakker op de foto effe wegdenken, maar zonder die muts is het een prima geheel. De overcoat van A.P.C. komt halverwege het bovenbeen en is daarom prima binnen alle mogelijke stijlen te dragen. Over je grijze flannel onderweg naar je kerstborrel, en in het weekend op je geragde denim met spierwitte sneakers en een coltrui. Anyways, man-man heeft verteld hoe je hem moet dragen, ik vertel je dat je de beste overcoat kan vinden bij Need Supply.

APC Lewis Overcoat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.