Barbour International x Triumph Legend Jacket,

Barbour International x Triumph

De standaard Barbour International Jacket is ondertussen wel bekend. Dat is dat ding wat ook al meerdere malen in een Steve McQueen editie is uitgebracht. De jas is en blijft prima. Het grote nadeel van een klassieker is dat er zo fucking weinig vernieuwing bij komt kijken. Maar gelukkig kan een label als Barbour alstijd nog wat collabs droppen met andere toffe merken. Daar is deze ja hier vandaag het resultaat van.

Natuurlijk blijft het een doodnormale Barbour International jas gemaakt van gewaxed katoen, 8oz Oban in dit geval. De patches die je overal op de jas vindt bevatten het logo van Triumph her en der. Nu is dat het enige dat deze jas een collab maakt tussen Triumph en Barbour International, maar eerlijk is eerlijk,. Het is weer eens wat nieuws op een Barbour jassie. En iets nieuws is vaak wel goed. Deze jas is voor die die-hards met een Triumph cafe-racer voor de deur. Bikkelhard jassie, maar mocht je als een Barbour International jas in de kast hebben en geen Triumph rijden, dan kan je deze jas natuurlijk gewoon even links laten liggen. Mocht je wel een Triumph rijden en nog op zoek zijn naar een tof Barbour jack, dan is deze Barbour International x Triumph Legend Jacket voor jou en verwijs ik je graag door naar END.

Barbour International x Triumph

 

0 replies on “Barbour International x Triumph Legend Jacket,”