Clarks x Stussy Wallabee,

Clarks x Stussy

Godverdomme, dit is wel even de dag van de collabs. Na Filling Pieces x Mr Porter deze ochtend nu een Clarks x Stussy mixding. En blijkbaar moeten alle collabs tegenwoordig redelijk tonal uitgevoerd worden. I dunno, zal wel een trend zijn. Ik vind het wel vet. Geen ingewikkeld gedoe met teveel kleuren bij elkaar, maar gewoon rustig één kleurtje en klaar.

Nou ja één kleurtje. Ook deze collab is natuurlijk weer in meerdere kleuren verkrijgbaar. En beide zijn ze tof. Maar deze blauwe hier is gewoon ernstig tof. En daardoor krijgt die wel een plek op OurBubble. Voor die zand kleur klik je maar effe door naar END. Dat is overigens ook de shop waar ik de foto’s van deze blauwe uitvoering heb gejat.

Op zich is deze Clarks Wallabee niet heel gek. Weinig extreme wijzigingen zijn er door Stussy aan deze schoen aangebracht. Het enige dat ect opvalt is die rand struisvogel leder rond de enkel en de goudkleurige uiteindes aan de veters. Voor de rest is het een simpele Wallabee. En zo hoort het ook. Dikke props richting Stussy dat ze niet al te veel aan deze Clarks Originals hebben willen aanpassen.

Clarks x Stussy

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.