Common Projects Slip On,

Common Projects Slip On

Godverdomme, laten we gewoon nog even een perfect stukje schoeisel het net op trappen op deze druilerige dinsdag. Slip Ons, absoluut geen topschoen met dit schijtweer, maar jezus, moest ik deze dan niet posten? Het is bekend dat Common Projects de beste Slip On schoentjes maakt, natuurlijk die OG Vans Slip On is helemaalprima, zeker voor het geld, maar er gaat helemaal niets boven deze Common Projects.

Helemaal niet nu die gekken daar nog hebben besloten om deze Slip On in een schofterig heerlijke bordeaux rood leder uit te brengen. Al loop je in je blote reet door de stad met enkel deze schoenen aan je poten, mensen zullen zien dat je stijl hebt. Dit is perfectie. Niet jij in je blote reet, maar deze schoen. Ieder ander label kan wel kappen met Slip Ons maken. Niets wordt nog mooier dan deze versie. Hooguit Common Projects zelf kan dit nog overtreffen. Ik spotte ze op voorraad bij END, waar anders?

Common Projects Slip On