Daily Paper Bomber,

Daily Paper Bomber

Nu heb ik in de afgelopen dagen al een paar keer deze bomber van Daily Paper voorbij zien komen en ben ik bang dat ik een van mijn eerdere opmerkingen hier toch moet rectificeren. Ooit schreef ik hier dat ik een zwarte bomber van Daily Paper niet de beste keuze vond en ik blij was met een olijfgroene uitvoering, maar de tering. Ik begin me daar toch effe een kleine misstap.

Kan zijn dat de bomber waar ik het ten tijde van het schrijven van die post een hele andere is dan deze die nu bij FreshCotton ligt en die ik al een paar keer op straat voorbij zag zwerven, maar shit. Die nieuwe zwarte bomber van Daily Paper met die patches op de arm is dus serieus tof. No joke. Dus wellicht hebben we te maken met voortschrijdend inzicht of gewoon een ouderwetse blunder, bij deze de rectificatie. En nu snel naar FreshCotton om daar voor 15:00 die jas te scoren, dan heb je hem vanavond nog om de schouders hangen. Same day delivery dingen in de Randstad, de bazen!

Daily Paper Bomber

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.