Engineered Garments Jogger,

Engineered Garments Cable Knit Jacket Header

Wow, gewoon wow. Dat hele Jogger ding is natuurlijk al vreselijk uit de hand gelopen, maar we hebben weer een nieuw hoogtepunt bereikt. Ik heb die units van Thom Browne natuurlijk voorbij zien komen en das best high fashion voor een Jogger, maar nu komt Engineered Garments met een jogger die wat meer die rugged-Americana-kijk-mij-houthakker-zijn stijl heeft. Een Cable Knit Jogger van een wolblend. En die gasten van Engineered Garments hebben hier dus ook nog een prima jassie bij gemaakt ook.

Engineered-Garments-Cable-Knit-Jacket

Ik kan hier gewoon niet op haten, dit is onmogelijk. Ja natuurlijk de prijs is hoog. En nee ik zie geen enkel ander moment dat je dit gaat dragen dan de zondagmiddag op de bank, of misschien tijdens de weekendboodschappen. Wie weet kan je hem nog rocken tijdens de wandeling naar de afhaal-sushi. Maar verder dan dan kom je niet. En toch, toch vind ik het gruwelijk. Een Cable Knit Track Suit, hoe kan je dit niet tof vinden? En voor net iets meer dan een rug heb je dus de hele suit compleet. Met recht het beste zondagse pak dat je kan bedenken. Uiteraard is het Frans Boone uit Sluis die dit juweeltje in Nederland op voorraad heeft, de broek en de jas.

Engineered-Garments-Cable-Knit-Jogger