Epaulet by New England Donegal Tweed Overshirt,

Epaulet by New England

Van de ene kust van de States vliegen we door naar de andere. Aan de Oostkust van de Verenigde Staten vindt je namelijk Epaulet, midden in de Orchard Street. Super klein shoppie, met een belachelijk lekkere collectie. Waar ze voorheen voornamelijk een retailer waren van labels als Gant Rugger en Barbour, zijn ze zich de laatste jaren meer en meer gaan focussen op het maken van hun eigen collectie. Het gros van wat je in deze shop kan halen is made to order en dus specifiek voor Epaulet gefabriceerd, of komt echt van hun eigen label, zoals bijvoorbeeld bijna alle broeken van Epaulet.

De jassen laten ze maken door Schott, Golden Bear of Luigi Bianchi Mantova. En de shirts komen van Southwick, Gitman, Individualized of New England. Zoals bij dit overshirt, het Epaulet by New England Donegal Tweed Overshirt om precies te zijn. Een puik staaltje naaiwerk. Rock het shirt over ieder ander shirt op je rauwe denim en je bent helemaal klaar voor de herfst. Deze wheat kleur past bij haast iedere outfit, al met al maakt dat dit shirt tot je beste vriend in de herfst. Uiteraard is deze exclusief verkrijgbaar via Epaulet.

Epaulet by New England

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.