Filling Pieces ‘The Metamorphoses Collection’,

Filling Pieces The Metamorphoses Collection

Nee joh. Zie deze dan gaan. Op 18 december dropt Filling Pieces het eerste deel van hun Spring Summer 2016 collectie genaamd Filling Pieces – The Metamorphoses Collection. En die collectie is monsterlijk. Maar serieus, volgens de laatste geruchten komen er voor de nieuwe lente/zomer collectie een slordige 250 verschillende modelletjes. En nee dat zijn niet 250 verschillende kleuren voor bekende modellen, dus let even op Nike, zo kan het ook.

Filling Pieces dropt in de nieuwe collectie nieuwe shapes van schoenen, gemaakt van niet eerder door Filling Pieces gebruikte materialen op een aantal nieuwe zolen welke ontwikkeld zijn voor Filling Pieces. Met andere woorden, die Metamorphoses in de naam van deze collectie kan je redelijk letterlijk nemen.

Natuurlijk blijft Filling Pieces trouw aan de belofte, het gat tussen high fashion en straat vullen, maar zullen ze dit met deze top collectie wel even weer op een andere manier aanpakken.

Het lookbook is geschoten in Suriname, zoals bekend liggen daar de roots van Guillaume Philibert, de founder en creative director van Filling Pieces.

De eerste drop van de collectie komt de 18de van December online bij Filling Pieces, de site schijnt dan ook een metamorfose te hebben ondergaan overigens. Ze zitten niet echt stil daar!

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.