Filling Pieces x Mr Porter,

Filling Pieces x Mr Porter

Nee joh, dropt afgelopen vrijdag nog de eerste release van de Metamorphoses Collection, gooien ze er nu al weer een collab uit in lijn met die nieuwe collectie. En ook echt weer met Mr Porter. Je kan je klok er ondertussen op gelijk zetten. Ieder half jaar moet er gewoon een collab droppen tussen Filling Pieces en Mr Porter. Ik ben helemaal voorstander overigens.

Zou nog vetter zijn als je gewoon een abonnement op die collab kon nemen. Gewoon je inschrijven met je schoenmaat, auto-incasso en ieder half jaar een puik paar schoenen op de deurmat. Geen gedoe met campen of F5-en tijdens releases. Maar gewoon altijd het juiste paar schoenen thuis afgeleverd. Dat zou wel next level zijn trouwens. Mogelijk net zo next level als deze nieuwe release.

Net als voorgaande collabs met Mr Porter komt deze Filling Pieces x Mr Porter weer in drie kleuren. De Low Top met een padding als een bubble jacket plus de nieuwe zool. Alledrie de uitvoeringen zijn keihard, maar uiteraar zou ik in dit geval gewoon voor de spierwitte gaan. Das dan ook de reden waarom alleen die hier in de post is opgenomen. De rode en de zwarte uitvoering vind je gewoon ook bij Mr Porter.

Filling Pieces x Mr Porter

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.