Grenson Fred Triple Welt,

Grenson Fred Triple Welt

Weet je die Archie Triple Welt van laatst nog, met die hi shine afwerking waardoor het een geweldig patina fabrieks af mee kreeg? Nou die is er nu ook in een hoge versie. Oké, de kleur is iets anders, maar voor dit seizoen is deze donkere mahogany kleur een prima optie. De hoge varaiant van de Archie is overigens de Fred. Een Brogue Boot welke toch met enige regelmaat op OurBubble voorbij komt. Zo schreef ik recent nog over een Snuff Suède versie. Als ook de OG kleur van de Fred, welke naar mijn bescheiden mening nog steeds een plek verdient in je schoenenkast.

Anyways, deze post gaat over de Grenson Fred Triple Welt in een fucking mooie kleur. In real life is die iets minder shiny dan de foto’s doen vermoeden. De shop waar ik de foto’s vandaan getrokken heb staat nu niet bekend om de hoogstaande kwaliteit van de afbeeldingen. De rest is overigens wel top bij Stuarts Londen. Maar dat geheel terzijde.

Grenson Fred Triple Welt