Grenson Inigo,

Grenson Inigo

Moeilijk, moeilijk. Ergens vind ik deze schoen heel tof, maar tegelijk weet ik dat ik hem haast nooit zou dragen. De schoen is te ingewikkeld, maar tegelijk oh zo vet. Lastig. Maar ik heb ooit gelezen: “Bij twijfel, doen!” Dus ik gok dat ik weer knaken over ga maken richting END.

We hebben het hier over weer eens een compleet nieuw schoentje van Grenson, de Grenson Inigo. Deze heeft overigens ook een high top broertje, de Grenson Andy. Hadden ze die Andy nu in deze kleurencombo als de Inigo uitgebracht dan was het overigens helemaal een no brainer. Het is niet voor niets dat je meer afbeeldingen van een Monkey Boot kan vinden dan van een Monkey Shoe. Dit type schoen hoort gewoon hoog te zijn. Maar wellicht ben ik gewoon ouderwets.

In deze lage uitvoering heeft de schoen een soort bowlingschoen karakter, maar dan uitgevoerd in een toffe combinatie van twee kleuren leder van beide een andere textuur. Tel daar die Vibram wedge zool bij op en de bowlingbaan is ineens mijlen ver weg. Anyways, ik vind ze tof genoeg om over te schrijven, maar of ik ze vaak zou rocken, I dunno. Wat jij? Je kan ze vinden bij END.

Grenson Inigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.