Maison Kitsuné Parisien Crewneck,

Maison Kitsune Parisien Crewneck FB

De Kerstdagen zijn weer achter de rug, voor de harde werkers die nu nog op kantoor te vinden zijn, chapeaux. Het gros van Nederland ligt nog in zijn bed te ronken. Vier dagen vrij nemen voor een 10 dagen aaneensluitend vrij zijn, een koopje, dus dat heeft half Nederland dan ook gedaan. En jij harde werker, je bent een buffel.

Omdat ik weet dat je deze week toch echt niet office chique voor de dag hoeft te komen, hier een toffe simpele crewneck voor je die je gewoon prima kan rocken zonder dat er ook maar één manager deze week gaat blaten dat je te informeel gekleed bent. En met het Parisien thema vol op de borst van deze Maison Kitsuné sweater, kan je altijd de manager nog terug in zijn hok sturen en roepen dat jij het afgelopen jaar in een notendop draagt. Je suis aan het werk, succes nog deze week! Check in de tussentijd de sweater bij END.

Maison Kitsuné Parisien Crewneck

 

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.