Nike Air Max 2016 University Red,

NikeAirMax

Nu weet ik dat ik vrij recent al heb geschreven over de Nike Air Max 2016. En het zou wel heel makkelijk zijn om gewoon effe die tekst te ctrl-c ctrl-v te rammen. En ja ik gebruik een Windows machine en geen vage cmd-c cmd-v toetscombinaties. Anyways, die Air Max 2016 ik keihard. En ook in het University Red is die belachelijk lekker, althans zo blijkt uit deze afbeeldingen. En nu kan het zijn dat jij het volledig met me oneens bent over de fijnheid van deze colorway. in dat geval moet je maar effe die nieuwe NIKEiD tool gaan gebruiken en een toffere combo voor de Nike Air Max 2016 in elkaar klussen. Want fucking hell, nog geen maand na de release van deze schoen is die al beschikbaar bij NIKEiD. En ja dat is tof.

Althans, dat is tof voor mensen met meer gevoel voor kleur in de vingers dan ondergetekende. Ik laat het gewoon bij deze University Red rammer, die is goed genoeg. Voor alle creatievelingen, ga los met de Nike Air Max 2016 NIKEiD.

Nike Air Max 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.