Nike Air Odyssey Envision QS,

Nike Air Odyssey Envision

Oké, na deze houd ik weer even op met schrijven over Nike releases. Het lijkt wel een fucking Nikebeast blog hier ineens. Maar shit, sorry, ik ben gewoon hooked aan de Swoosh. En ik zag deze Nike Air Odyssey en moest die delen. Colorblock done right. Lijkt me duidelijk.

De schoen in kwestie lijkt waarachtig wel op een ACG Wildwood. En ik kan me slechtere schoentjes indenken waar je als sneaker zijnde op kan lijken. Tering, hoe vet zou deze colorway zijn wanneer die op een Wildwood zou zitten trouwens? Anyways, het zit niet op een Wildwood het is een Odyssey Envision. En dat schoentje mag er prima zijn. De kleurencombo is keihard en de shape van de schoen is eigenlijk ook wel in orde. Het is overigens wel een Quickstrike, dus met een beetje pech vis je weer achter het net, check het bij END.

Nike Air Odyssey Envision

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.