Nike Air Pegasus Racer,

Nike Air Pegasus Racer

Jawel, sneakerheads liggen weer te slapen en voor je het weet ligt er weer een uiterst prima schoentje in de sale rekken van Nike. Het is weer vrijdag, dus we rammen weer een Friday Factory Outlet Find erin. En deze is hard.

Je moet wel van die OG kleuren uit de begin jaren negentig houden om deze schoen tof te vinden, maar als die kleuren jouw ding zijn, dan kan je deze Nike Air Pegasus Racer eigenlijk niet links laten liggen. Oké toegegeven, de zool lijkt anders dan de zool zoals ik die van de OG terug kan vinden. Maar de upper lijkt me wel prima in orde. En al zou die net iets anders moeten zijn, voor een prijs dik onder de 100e is dit gewoon een prima schoen om zo op de vrijdagmorgen even mee te pikken. Zoals gezegd, in de sale bij Nike.

Nike Air Pegasus Racer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.