Nike Cortez,

Nike Cortez

Stel nu dat je leven geen doos chocolade is en je precies weet wat je op ieder moment van de dag kan verwachten, dan speel je waarschijnlijk Dustin Hoffman in Rain Man en niet Tom Hanks in Forrest Gump. Dan heb je waarschijnlijk ook geen behoefte aan deze Nike Cortez. Dit zijn namelijk de schoenen die Tom droeg in die laatste film.

En die schoenen blijven fucking klassiekers en iedere keer wanneer je ze wilt hebben, vis je net achter het net. Fucking mazzel dat FreshCotton precies deze week een maatserie op voorraad heeft gekregen. Geen hond zit momenteel op het wereldwijde web. Iedere hangt nog wat laveloos na op de bank, de kalkoen weg te boeren. Maar jij lieve lezer met een bovengemiddelde schoenentik, jij leest hier dat je maat van deze must haves momenteel nog gewoon bij FreshCotton ligt. Sick.

Nike Cortez

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.