NikeLab Cashmere Pants,

NikeLab Cashmere Jogger

Hahahaha, wow.. maar echt.. wow. Haha. Heb ik je vanmorgen dikke knaken bespaard, doe ik je nu dit aan. NikeLab dropt effe een jogger van een dikke drie honderd euro. Gewoon omdat het kan blijkbaar.

Ik weet niet of er iemand bij Nike aan het opletten is, maar zullen we het sluiten van de gap tussen sportswear en high fashion gewoon aan andere merken overlaten? Dank je.

NikeLab is het premium label van Nike waar ze wat nieuwe shit uit proberen om gewoon eens te testen of ze die shit kunnen maken. Het is een showcase label van Nike om te laten zien aan iedereen dat ze geen fuck geven en gewoon het summum zoeken van comfort. En gezien een jogger best comfortabel is, dan zou een cashmere blend jogger wel helemaal comfortabel zijn. Althans, dat lijkt de gedachte van de designers.

Kan ook dat dit gewoon een dikke fuck you richting Yeezy is. Zijn adidas prut is Made in Italy, deze premium Nike zooi is ook Made in Italy. I dunno, het blijft gis werk. Alles wat ik wel weet is dat ik liever zie dat iemand vijf paar van die sneakers van deze ochtend op de kop tikt, in plaats van één van deze broekies. Ja ziet er leuk uit hoor, maar 300e.. hahahaha. Succes END met de verkoop.

NikeLab Cashmere Jogger

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.