Puma Blaze Croc Hunter,

Puma Blaze Croc Hunter

Ik heb helemaal niets met Puma, laten we dat even voorop stellen. Een van de weinige schoentjes van dit label dat ik tof vind is de Clyde, maar deze is ondertussen ook al zo uitgemolken dat ik ook daar redelijk moe van geworden ben. Ik ben echter ook niet het type dat een merk zomaar compleet zou willen afschrijven. Wie weet, ieder label kan ineens weer helemaal hip en happening zijn. Laten we wel wezen, dat ding waarmee jij nu waarschijnlijk deze site bekijkt is van een merk dat niet eens heel lang geleden zo goed als dood was.

Nu wil ik Puma niet meteen vergelijken met Apple, maar niets is meer onmogelijk deze tijd. En dus wil het geval dat ik vandaag zowaar over een schoentje van Puma schrijf welke ik op voorraad vond bij FreshCotton en END. De Puma Blaze Croc Hunter Pack, en dan in de Bone White colorway, die andere is gewoon niet tof. Moeilijk schoentje voor de tijd van het jaar, dat wel, maar fucking goeie shape en uiterst toffe colorway. Die gekke dingen lopen nog vrij rap door de voorraden heen ook. END heeft nog wat meer maten dan FreshCotton, maar die laatste heeft tegenwoordig same day delivery in de Randstad, dus zeker de moeite van het checken waard!

Puma Blaze Croc Hunter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.