Quality Blanks Overcoat,

Quality Blanks Overcoat Header

Gisteren had ik het al over die toffe overcoat van A.P.C., maar dichterbij huis worden ook toffe overcoats in elkaar gezet. FreshCotton heeft bijvoorbeeld in hun eigen lijn Quality Blanks ook een tweetal overcoats opgenomen. Geheel on point natuurlijk met wat minimalistische branding en een toffe colorblock.

Ook on point is de prijs, daar kan je niet broke van gaan lijkt me. En mocht je dit lezen voor 3 uur in de middag en zit jij toevallig in de Randstad, dan kan deze jas vanmiddag nog om je schouders hangen. Die gasten hebben namelijk tegenwoordig same day delivery shit. Dus stel, je verveeld je stierlijk op kantoor in een meeting of op school in de collegezaal, je Tindert effe links en rechts en je hebt die date vanavond.. dan heb je no worries meer over het feit dat je geen nieuwe outfit hebt. FreshCotton zorgt dat je vanavond nog helemaal in style die swype naar rechts af kan maken.

Quality Blanks Overcoat

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.