Red Wing Japanese Postman,

Red Wing Japanese Postman

Deze Red Wing Japanese Postman vond ik bij Union Made Goods. En die gasten van Union Made Goods hebben een shop waar je u tegen zegt. Ik heb het al vaker geroepen hier, zij hebben de tofste shop in menswear land. Sorry, ik vind heel veel winkels echt wel de moeite van het bezoeken waard. Maar stel dat je in je leven nog maar bij één winkel mag shoppen, dan kies ik voor deze. Het enige nadeel van de shop is dat die in San Fransisco zit en die stad zeker niet mijn meest favoriete stad ever is. Maar anyways, je moet er wat voor over hebben om een toffe winkel te bezoeken. En thank god voor het internet zullen we maar zeggen.

De website van Union Made Goods doet het ook prima, oké die zwarte achtergrond mogen ze droppen wat mij betreft, foto’s hergebruiken voor een nieuwspost gaat wat lastig, maar daar moeten we maar doorheen kijken. Erg tof aan Union Made Goods is dat ze ineens een sicke Winter Neutrals Collectie gedropt hebben. Alle labels die ze stocken hebben hun steentje bijgedragen om tot een toffe collectie te komen. Zo ook Red Wing. Voor deze Winter Neutrals collectie heeft Union Made Goods van Red Wing exclusief deze Japanese Postman Oxford op voorraad gekregen. De standaard Postman is dope, maar deze Japanse versie is baas. Sand suède op een zwarte wedge zool. Het lijkt verdomme bijna een sneaker zo smooth.

Red Wing Japanese Postman