RRL Donner Jacket,

RRL Donner Jacket

Oef, ging ik laatst nog los op een shirt welke ik te duur vond, ga ik hier nu ineens deze jas aanprijzen. Ergens kan het niet. Maar fuck it. Check deze RRL Donner jas zelf en zeg me dat die niet vet is. Die jas matched ook prima die schoenen die ik je laatst nog adviseerde. De jas is niet superdik, maar een beetje normale Nederlandse herfst en winter moet je er wel mee doorkomen. Goeie steekzakken om je handen warm te houden, dat soort dingen. Perfect op iedere willekeurige denim. De jas komt zonder gekke schoudervullingen dus prima te dragen over meerdere lagen. In de herfst nog over een goed button down shirt, in de winter over je button down met dikke wollen trui erover. Werkelijk een prima jas, maar die prijs.. oef. Check het bij Mr Porter.

RRL Donner Jacket

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.