Suit Officer Rollneck Sweater,

Suit

Is het een sweater of een shirt? Dunno, volgens FreshCotton een shirt, maar het lijkt mij een sweater. Oh well, het zal er wel tussen inzitten. En als het er echt tussen inzit, dan is dit zo’n item dat je gewoon effe mee moet pakken. Zeker voor dit geld. Een goeie rollneck, coltrui of turtle neck is gewoon een must have in je kast. Nee echt. De mogelijkheden met zo’n sweater zijn legio. En het levert je een teringhoeveelheid aan tijdsbesparing op.

Mijn rollnecks worden het meest gedragen wanneer ik haast heb in de ochtend. Ik ben een luie strijker. Ik strijk pas een shirt wanneer ik hem aan moet. En gezien ik vaak in de ochtend wanneer ik richting werk moet een shirt aan trek en niet iedere ochtend even vroeg mijn nest uit stap, is het strijken nog al een ding van tijd. De oplossing zit hem in een rollneck. Geen shirt strijken geen probleem. Rock hem onder een grijs flannel pak en je loopt stylish als een malle volledig business savvy door je kantoortuin heen. Rock hem op je rauwe denim met een denim jacket erover en bam, houthakkerswerk, draag hem gewoon op je verwassen denim met witte sneakers en je kan zo solliciteren bij die Zweedse start-up. Ik zeg het je, jij hebt een rollneck nodig. Universeel als een malle en je wint er iedere ochtend opnieuw tijd mee.

Die bazen bij FreshCotton stocken deze variant van Suit in meerdere kleuren. Begin met een navy blauwe.

Suit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.