Thom Browne Pebble Grain Sneakers,

Thom Browne Pebble Grain Sneakers

Vandaag doen we alsof je creditcard geen limiet kent. Die Cable Knit grap van deze ochtend was prijzig, ja klopt. Maar stel nu dat je die op de kop getikt hebt, dan zoek je nog een prima paar snekaers voor eronder, althans, dat zou ik hebben. En nu kan je natuurlijk high fashionable voor een paartje Common Projects gaan, daar is echt helemaal niets mis mee, integendeel. Maar wanneer je toch al besloten hebt om een rug uit te geven aan een track suit, waarom dan niet een paar schoenen erbij die beter in lijn liggen van die uitgave?

No joke, ik wilde haten op deze schoenen, maar stiekem kloppen ze gewoon. Ja ze zijn veel te duur. Ja de shape is werkelijk te simpel. Maar check gewoon eens, geef mij eens een paar goede argumenten waarom deze sneakers niet gewoon tof zijn. Pebble Grain lederen upper, met een lederen voering op een standaard rubberen zool. Oh ja, en die tricolor heeltab welke toch wel redelijk kenmerkend is voor Thom Browne. En dan dit alles handgemaakt in Italië. Met als klap op de vuurpijl een gratis setje stofzakken om de schoenen in te bewaren. Matigjes dat ze niet een goed paar cederhouten blokspanners meeleveren, maar je kan natuurlijk niet alles hebben voor die prijs. Mr Porter heeft ze trouwens op voorraad.

Thom Browne Pebble Grain Sneakers