Tricker’s x Frans Boone Cordovan Brogue,

Tricker's x Frans Boone

Natuurlijk, Frens Boone weet dondergoed hoe hij geld uit een ieders zak moet kloppen. Gewoon keer op keer keiharde exclusives met Tricker’s droppen en het geld stroomt uit je zakken. En ook deze keer is het weer raak. Niet een klein beetje ook trouwens.

Gewoon een moddervette Longwing Brogue van Tricker’s gemaakt voor Frans Boone uitgevoerd in een schitterende Cotto Cordovan, op een mooie baksteenrode Dainite zool. Dit is een schoen die je met gemak het hele jaar door kan rocken. En dankzij het leder zal die alleen maar mooier en mooier gaan worden door de jaren heen. Het enige nadeel aan deze schoen, is dat je het wel heel moeilijk maakt om de aanschaf van nog een paartje te verantwoorden. Dit is een schoentje welke minimaal een jaartje of tien wel mee moet gaan. Snel naar Frans Boone, voor een van je betere aankopen in jaren.

Tricker's x Frans Boone

 

Tags from the story