Vans Vault x WTAPS Style 36,

VansVaultxWTAPSStyle

Het is nogal een claim die WTAPS en Vans Vault daar neerleggen. De merken beweren dat deze Vans Vault x WTAPS Style 36 exact is zoals de OG Style 36 waarop de Oldskool van Vans gebaseerd is. Nu heb ik zelf geen OG Style 36 in de kast liggen, maar weet ik dat enkele lezers van OurBubble zeker wel een OG Style 36 in de kast hebben. Dus bij deze voor een ieder die nog een OG paartje in kast heeft, check deze foto’s goed en vertel me of de schoen lijkt op de OG?

Ik twijfel er aan. Maar het kan zijn dat mijn geheugen mij in de steek laat. Ik kan me namelijk herinneren dat ik nog een aantal paartjes van de Style 36 door mijn handen heb gehad in een skateshop in de Sarphatistraat toen ik daar nog werkzaam was. Dat moet ergens rond 2000 geweest zijn, en in het magazijn lag zoveel vet spul, dat als ik toen slimmer was geweest ik nu had kunnen rentenieren van de resell inkomsten. Vans only, maar ook OG MTO producties die ooit nog gewoon in Californië gemaakt werden. Deze paartjes die daar stof lagen te happen zagen er toch echt wel anders uit dan de release van Vans Vault en WTAPS, maar ik kan het mis hebben.

Oh well, ik heb nooit een paartje Style 36 mee naar huis genomen, dus moet het wellicht met deze collab van Vans Vault en WTAPS doen. In een toffe Triple Black colorway, dat dan weer wel. De prijs valt me overigens ook ernstig mee. Laten we wel zijn, Vans Vault is nooit de goedkoopste en WTAPS ook niet, dan is een prijs onder de 100 euro voor een collab redelijk vriendelijk te noemen. Je vind deze schoen overigens gewoon op voorraad bij END.

Vans Vault x WTAPS Style 36

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.