Wolverine 1000 Mile Evans Boots,

WolverineMileEvansBoots

Nu heb ik hier menigmaal lyrisch over de 1000 Mile Boots van Wolverine geschreven, maar de tering, ze hebben ineens weer een nieuwe boot in de collectie welke toch ook zeker de moeite van het benoemen waard is. Helemaal nu ik vernomen heb dat er toch nog een koufront richting de lage landen gezonden wordt.

Verwacht in het begin van het nieuwe jaar koud en nat weer. Nu kan je daar normaal prima op de Wolverine 1000 Mile boots mee doorkomen, maar deze nieuwe variant heeft iets nuttigs. De traditionele lederen zool heeft een dikke rubberen Vibram Lug zool eronder gekregen. En waar een volledig lederen zool nog weleens de kans krijgt om voor klamme voeten te zorgen, hoef je je met deze Vibram Lug zool daar geen zorgen over te maken. Je grip op het natte wegdek is ook meteen een stuk beter. En de prijs? Tsja, Wolverine 1000 Mile collectie is nooit goedkoop, maar gelukkig wel redelijk scherp geprijsd te vinden bij East Dane.

Wolverine 1000 Mile Evans Boot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.