Acne Studios Denim Shirt,

Acne Studios Denim Shirt

Denim shirts, serieus kan je hier genoeg van in je kast hebben hangen? Ik weet niet hoe jullie het doen, maar een denim shirt gaat bij mij toch echt na iedere draagbeurt de wasmachine in. Volledig in tegenstelling tot de denims aan mijn benen. Gek genoeg vind ik het niet wassen van een shirt smerig en loop ik zonder schaamte in een denim die al twee jaar niet gewassen is. Fuck wat is er mis met me?

Maar door die neiging alle shirts te wassen na een dag dragen, moet ik dus minimaal 5 goeie denim shirts in de kast hebben hangen. Deze van Acne Studios heeft de shortlist voor de komende aankopen bij mij behaald. Gewoon simpel, een toffe button down van een prima lap indigo denim. De fit is prima, want Acne. De prijs is nog vriendelijk, want Acne. En de plek waar je hem koopt, waar anders dan END?

Acne Studios Denim Shirt

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.