Alpha Industries Bomber,

Alpha Industries Bomber

Kijk ik gooi al weken de ene na de andere bomber. En ja ik begrijp dat jullie er doodziek van worden. Nah ja, op dat handje vol mensen na die nog steeds geïnteresseerd is in die volgende toffe bomber. Maar ik beloof dan plechtig dat ik na deze bomber in ieder geval weer een week geen enkel bomber het net op zal trappen. Deal?

Alpha Industries Bomber

Kijk het zit zo, Alpha Industries heeft wel een behoorlijke dikke vinger in de bomber pap. En Alpha ligt dus gewoon sinds een aantal maanden weer in de schappen van luxury department stores als de Bijenkorf. Vroeger ging je naar een aftandse dump voor een Alpha bomber, maar tegenwoordig kan je gewoon in die premium warenhuizen terecht voor je bomber. En zonder dollen, deze Alpha Industries bomber is wel dope. Gewoon een donkerblauwe jas met een prima slimfit pasvorm en toffe koperkleurige ritssluitingen. Niets mis mee. En ook die prijs, zo laag, dat verwacht je niet bij zo’n premium warenhuis als de Bijenkorf.

Alpha Industries Bomber

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.