Calvin Klein Crewneck Sweater,

CK Crewneck

I know, I know, ik ben wat traag. Maar ik ga wel lekker op de jaren negentig vibe. Best zonde dat ik midden negentig alles minimaal twee maten te groot droeg. Anders had ik nu een vintage collectie om u tegen te zeggen. Tommy, Ralph en Calvin meuk uit die tijd, geniaal. En ja ik kan die hele revival wel waarderen. De jaren negentig waren wel de meest nietszeggende jaren wat mij betreft op het gebied van fashion. Blader terug door de jaren heen en die jaren negentig, man man man.

Maar simpele crewnecks met groto logo prints van designer labels, ja dat is wat we overgehouden hebben uit de jaren negentig en ja dat is wat ik soms prima kan waarderen. Helemaal van zo’n designer label als Calvin Klein. Fuck wat was dat tof. CK, DKNY, RL en TH, labels die nu niet als duurste merken ever te boek staan, maar waar je trots op was wanneer zo’n label op je borst prijkte. Afgetrapte Nikes eronder en bam, je was het mannetje. Anyways, om die sfeer effe terug te krijgen kan je voor een prima prijs een grijze crewneck sweat van Calvin Klein op de kop tikken bij de Bijenkorf.

CK Crewneck

 

Tags from the story
,