Clarks Orignals Wallabee,

Clarks Originals Wallabee

Stel nou dat je graag een paartje Clarks Originals Wallabee op de kop wilt tikken, maar eigenlijk die niet echt tegen de hoofdprijs mee wilt pakken. Hoewel, de hoofdprijs bij Clarks nou nooit echt de allerhoogste is, kan ik me voorstellen dat je budgetverdeling niet lekker uitkomt en je geen full retail wilt lappen voor een klassieker.

Dan heb je vandaag dus mazzel, want END heeft een belachelijk lekkere sale. En dus vind je nu op dit moment deze Clarks Originals Wallabee voor een steal prijs. EN laat ik dan je dag nog mooier maken wanneer ik zeg dat je met de couponcode EXTRA15 dus ook nog eens een extra 15% discount krijgt, waardoor deze schoen echt te goedkoop wordt en je geen enkel goede reden meer hebt om deze classic op te nemen in je schoenenvoorraad. En nee zelfs de maat mag geen issue zijn, althans op moment van schrijven lagen alle maten nog op voorraad. Dus END, en wel nu.

Clarks Originals Wallabee

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.