Dockers Alpha Khaki Chino,

Dockers Alpha Khaki

Vandaag slaan we de Friday Factory Outlet Find even over. Ik kon er geen moer vinden en voelde er weinig voor om jullie troep aan te smeren, zo ben ik niet. Dus bij een compleet gebrek aan toffe sale items ben ik maar gaan grasduinen in de nieuwe collectie die bij de Bijenkorf is binnengekomen. En verdomme, ze hebben weer wat tof spul op voorraad gekregen.

Wat te denken van deze Dockers Alpha Khaki Chino met een all over preppy print. Ankers, over je hele broek. Nautisch als een malle. Volledig nog niet te rocken op dit moment, maar wanneer de zon doorbreekt en je in de lente weer sokloos in je Sperry’s of Sebago’s stapt, dan is deze broek een tamelijke must have. Wit oxford shirt erop of een toffe polo camicia best wel een toffe combi, nietwaar. Dacht ik ook. En gezien tegenwoordig lente collecties al uitverkopen in de winter zou ik als een malle richting de Bijenkorf gaan nu.

Dockers Alpha Khaki

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.